PROFI MANIKÚRA - PEDIKÚRA


REGENERACE OSLABENÝCH NEHTŮ - PŘÍRODNÍ NEHTY JSOU OPĚT V MÓDĚ

09.02.2010 19:48

Přírodní nehty zdravé,krásné a dlouhodobě nalakované v perfektním stavu déle než tři týdny. Že, se Vám to zdá nemožné ? Také jsem si to myslel, ale jen do té doby něž jsme s několika zákaznicemi a kolegyněmi prověřili denní výživy pro nehty od společnosti Nail Tek. Jedná se o řadu výživových podlaků a nadlaků, které obsahují unikátní směs zesilovačů, kondicionerů, mikrovláken a přírodních posilujících doplňků a výživových látek. Tato kombinace přírodních produktů je koncipována na kvalitě nehtů. Pomohu Vám zvolit správnou výživu pro Vaše nehty, na základě diagnostiky a individuální konzultace. Nail Tek nabízí 8 druhů výživ . Čtyři jsou určeny pro domácí každodenní péči a čtyři další aplikujuji přímo ve studiu. To znamená, že po zvolení správné řady výživy, aplikuji jeden druh výživy při manikúře na Vaše nehty a druhou lahvičku si odnesete domů. Výživu si 1 x  denně aplikujete na nehty. Nejdéle do 6 měsíců budete mít zdravé a krásné nehty a již Vás nebude trápit poškození nehtů a nehtových lůžek po aplikaci umělých nehtů, nebo z jiných důvodů.... Za jednoduchou údržbu a pěkný vzhled, které Vám poskytují umělé nehty, platíme krutou daň ve formě zničených nehtových plotének a lůžek. Při dlouhodobém nošení umělých nehtů se nikdy nevyvarujete těchto zdravotních problémů. Za pár let se dočkáte zcela zničených plotének nehtů ( tenké jako papír) a oslabených nehtových lůžek  a nehtového kořene.... .Při aplikování výživ a pravidelné péči přírodní cestou této skutečnosti jistě předejdete. Vyzkoušeli jsme tyto výživy na dvou skupinách žen. První skupinu zastupují ženy, které své ruce zatěžují minimálně a k mytí nádobí používají ve svých domácnostech myčku nádobí. Druhou skupinu zastupují ženy, které své ruce zatěžují běžným způsobem, myjí nádobí v rukou, vaří , pracují s květinami apd.. . V obou případech se nám osvědčily jednotlivé druhy výživy s nadlakem i podlakem. Výsledek byl fantastický - po aplikacích výživ a nadlaků z řady Nail Tek jsme se dopracovali ke zdravým a krásným něhtům. A navíc při nalakování kvalitními laky z řady OPI a denní aplikaci výživy s nadlakem v jednom, nebo při aplikaci japonské manikúry, vydrželi u obou skupin nehty krásné a neporušené až do dalšího lakování nebo další aplikace japonské výživy kombinované s výživou Nail Tek a BIO Karite Saloos, tj. až za 2 týdny. Bylo to ohromné zjištění. Přijďte se přesvědčit, že i Vy můžete mít zdravé a krásné své nehty.

 

Typologie poškozených nehtů

Každé nehty potřebují individuální péči, takže pokud jste dosud automaticky sáhli po běžném laku v drogérii, je to totéž, jako kdybyste si kupovali šampón na mastné vlasy, ačkoliv je máte suché. Co by se s vaší hřívou stalo? Správně, byla by ještě sušší a podrážděnější. A na nesprávnou péči reagují úplně stejně i nehty

Suché nehty
Chybí jim vlhkost a můžete na nich objevit výrazné rýhy. Někdy se na nich také objevují bílé skvrny nebo se třepí.

Křehké nehty
Jsou velmi tvrdé a tudíž postrádají pružnost. Mohou být zakřivené, mají tendenci k lámání a zatrhávání

Poškozené nehty
Jsou tenké, slabé, popraskané a bez lesku. Působí dojmem, že nerostou.

Odlupující se nehty
Konečky se nevzhledně odlupují. Pozor: tuhle oblast nikdy nepilujte!

Slabé nehty
Jejich povrch je nerovný, vypadají poničeně, jsou slabé, křehké a jakoby bez života. Pro svůj růst potřebují speciální podporu.

Lámající se nehty
Jsou slabé, křehké, snadno se lámou a třepí

Rýhované nehty
Vypadají poničeně a jejich povrch je nevzhledný a nerovný

—————

Zpět